• pdl-Factory
  • pdl-Factory-1
  • pdlworking

PDL Signage Co., Ltd. dununge ing Quanzhou, minangka tandha iklan & pabrikan tampilan luwih saka 20 taun.
Ing taun 2000, PDL, sing dadi bisnis kulawarga, wiwit nggawe logo tandha lan ditampilake ing toko-toko cilik. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita ngembangake klien saka individu menyang perusahaan. Amarga teknologi LED dadi populer, surat tandha sing dipimpin ditambahake ing katalog. Ing taun 2008 lan taun-taun sabanjure, perdagangan internasional panas banget ing China. Nanging kanggo industri pariwara, gaya iki luwih alon tinimbang industri liyane. Saiki E-commerce wis ngowahi saben aspek urip, mula PDL Signage didegaké kanthi online kanggo ngladeni kabeh pelanggan ing saindenging jagad. WIS WAKTU.

 

Pameran Klien Internasional

PEMBANGUNAN BRAND kanggo ★★★★★TUTUP !!! Kabeh jinis tandha tandha sing dipimpin kanggo Eropa, AS, Australia, Inggris, Kanada, Timur Tengah, Korea, Jepang ... 50 negara.

ndeleng liyane
  • 026
  • 1
  • IMG_2163