Babagan Kita

Tandha Apik tenan.

pdl-Factory

PDL Signage Co., Ltd., dununge ing Quanzhou, minangka pabrikan tandha pariwara luwih saka 20 taun.

Ing taun 2000, PDL, sing dadi bisnis kulawarga, wiwit nggawe logo tandha lan ditampilake ing toko-toko cilik. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita ngembangake klien saka individu menyang perusahaan.

Nalika teknologi LED dadi populer, huruf tandha sing dipimpin ditambahake menyang katalog. Ing taun 2008 lan taun-taun sabanjure, perdagangan internasional panas banget ing China. Nanging kanggo industri pariwara, gaya iki luwih alon tinimbang industri liyane.

Saiki E-commerce ngowahi kabeh aspek urip, Dadi PDL Signage didegaké kanthi online kanggo ngladeni kabeh pelanggan ing saindenging jagad. WIS WAKTU.

Pengin kerja sama kita?