Tanda LED Cahya Surat Kustom Bisnis 3D Surat Cahaya

Rincian Cepet Lampu 3d Surat

 

Bahan: Potong / Bali-sheet Galvanis / Acrylic Wajah

Sumber cahya: Modul LED LED Strip Waterproof Brand Biru utawa Biru

Transformator: Transformer MEANWELL kanthi Sertifikat UL

Wektu Produksi: 3-4 Dina

Wektu Pengiriman: 3-5 Dina

Cara pembayaran: PayPal, Western Union, Money Gram, TT

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi Cahaya Surat 3d

Cara Nggawe Lampu Surat 3d

♦ Gunakake pigura ambane aluminium 0,60-0.8-1 mm kekandelan 5-7 cm
 Gunakake akrilik impor 3-4 mm kanggo sisih ngarep
♦ Ing njero ana modul LED / strip garansi anti banyu sajrone 4 taun
♦ Lembaran galvanis 、 PVC 、 Aluminium kanggo sisih ngisor sisih mburi
♦ Transformer persetujuan 12V CE anti banyu
♦ kanthi kertas instalasi 1: 1
♦ Paket aman (gelembung ing njero omah lan kothak kayu lapis telu ing njaba)

Cathetan:

 Akrilik bisa ditutup nganggo sikat udara utawa stiker 3M kanggo warna khusus
♦ Baja tahan karat bisa diganti nganggo bahan logam liyane kayata lembaran galvanis, titanium lsp. Uga bisa nglukis utawa nglapis warna yen sampeyan butuh.
♦ Kabeh ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan.

 

Materi    Ngarep: Ngimpor akrilik
Sisih: Aluminium
Ing njero: modul LED Waterproof
Bali; Lembar komposit PVC / aluminium / Galvanis
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Transformer  Output: 5V lan 12V
Input: 110V-240V
Padhangake Lampu dhuwur karo kabeh jinis modul LED warna
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs, UL
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman   Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  •