Huruf Cahya LED Cahya Ruangan Kustom LED Sings Toko Tanda Led Ngarep

1. Nampa Logo lan Huruf Khusus
2. Desain Gratis Kasedhiya
3. Wektu Produksi yaiku 3-4 Dina
4. Wektu Pengiriman yaiku 3-5 Dina
5. Garansi yaiku 4 Taun


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

1. Gunakake akrilik impor 3mm kanggo sisih ngarep, uga bisa nglukis warna supaya ora madhangi sisih ngarep.
2. Gunakake Akrilik Akrilik 2-3mm bentuk sisih pinggir ambane 6-8-10 cm (warna lan ambane kaya panjaluk sampeyan), uga bisa nglukis warna sing ora mencorong sisih pinggir
3. Ing njero garansi modul LED tahan banyu suwene 4 taun (Biasane warna: biru, abang, putih, kuning)
4.PVC, lembaran galvanis, komposit aluminium kanggo sisih ngisor sisih mburi.
5. CE disetujoni trafo 12V anti banyu
6. Kertu instalasi 1: 1
7. Paket aman: gelembung ing njero, ekspor kasus kayu lapis telung lapis ing njaba (utawa panjaluk sampeyan)

Cathetan:
1. Kanggo warna khusus, bisa nggunakake sikat udara utawa lem stiker ing akrilik.
2. Kabeh ukuran bisa disesuaikan
3. Bisa nyisihake sisih ngarep lan ngarepe surem lan mburi padha surem.

Materi Ngarep: Impor akrilik (warna minangka panjaluk)
  Sisih: Impor lukisan akrilik utawa PVC
  Ing njero: modul LED Waterproof
  Punggung: Lembaran PVC / aluminium / sheet Galvanis
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Transformer Output: 12V
  Input: 110V-240V
Padhangake Lampu dhuwur karo kabeh jinis modul LED warna
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs, UL
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
  Liwat udhara, 5-7 dina
  Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  •