Tur Pabrik

PDL yaiku nggawe bisnis kanthi nilai-nilai dhasar kejujuran, kapercayan, integritas lan proses sing lancar kanggo klien. Jembaré 40000 meter persegi kanthi luwih saka 500 tenaga kerja wiwit taun 2000.
PDL duwe macem-macem peralatan produksi profesional canggih, kayata mesin pemotong laser logam, mesin istirahat, mesin pembuih vakum, mesin las, mesin las laser lan mesin semir lsp.
PDL ora mung minangka pemasok paling gedhe kanggo China, nanging uga adol pratandha lan tampilan kanggo luwih saka 53 negara lan wilayah.
Kita ngerti tenan kebutuhan lan kebutuhan para pelanggan. Kita duwe kemampuan nawakake layanan profesional siji-mandeg, produk kualitas sing bisa dipercaya lan pangiriman cepet.
Iki minangka proyek sing ditindakake kanggo klien luar negeri!