Tanduran Lampu LED Neon Lampu LED Khusus kanggo Dekorasi Bar Toko Toko

1. Bahan: Tabung Kaca, Papan Akrilik utawa Beting Logam
2. Sampel Buatan Tangan lan Gratis Kasedhiya
3. Wektu Produksi yaiku 3-4 Dina
4. Wektu Pengiriman yaiku 3-5 Dina
5. Paket Aman: Gelembung kanggo Kasus Kayu Batin lan Tiga lapis


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran:Tabung Kaca Nyata buatan tangan, ORA DIPIMPIN. Yen sampeyan butuh ukuran liyane, hubungi kami, kita bisa memenuhi macem-macem syarat ukuran, warna, utawa pola. EXPRESS: Pengiriman (DHL utawa FedEx): 2 ~ 3 dina.
Werna:Kaya sing ditampilake ing gambar (Tandhane luwih apik tinimbang gambar :). Yen sampeyan butuh warna wong liya, kirim pesen.
Tegangan Input trafo:100-240V. Barang kasebut dilengkapi plug sing cocog kanggo kabeh negara. Bobot entheng lan ora bakal panas banget nalika digunakake. Kita wis ngliwati tes sing apik sadurunge dikirim, dibangun ing papan tandha akrilik kanthi tombol on-off kabel listrik, gampang digawa, digantung lan dikendhaleni.
Aplikasi:Lampu neon bisa digunakake minangka lampu, lampu seni tembok lan uga hadiah pribadi. Apik kanggo dekorasi kamar hotel kamar tidur pesta kamar hotel toko garasi lan dekorasi liburan. Iki uga minangka hadiah sing apik kanggo hadiah ulang taun, ulang taun, valentine utawa katresnan.
Panggantos:Kabeh tabung bisa diganti, kadang tabung rusak sajrone transportasi, kirim gambar kanggo nuduhake bagean sing rusak, kita bakal ngatasi wektu sajrone 24 jam lan ngatur kanggo ngirim panggantos, sing bakal dikenani biaya. CATHETAN: Tandha neon babar pisan kualitas setaun, pratandha Neon minangka produk buatan tangan, yen ora masalah kualitas, kita ora bakal nampa bali. Mangga diparingi ati-ati.

Materi Ngarep: Tabung Kaca
Sisih: Tabung Kaca
Ing njero: LED Waterproof
Punggung: Rak Akrilik / Logam
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka bagan warna
Transformer Output: 5V lan 12V
Input: 110V-240V
Padhangake Cahya sing dhuwur karo kabeh jinis modul LED warna
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs, UL
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  • PRODUK Gandhengane