Gaya Baru Stainless Steel Dipimpin Lit Ngarep & Tandha Halo Lit Channel

1.Blue View Modul LED Waterproof Brand
2. Transformer MEWELL kanthi Sertifikat UL
3. Wektu Produksi yaiku 3-4 Dina
4. Wektu Pengiriman yaiku 3-5 Dina
5. Nampa PayPal, Western Union, Money Gram, TT


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

1. Akrilik ketebalan 3-4mm kanggo rai
2.0.8mm ketebalan 304 # mirror stainless steel kanggo sisih
3. kekandelan 0,6mm 304 # stainless steel mirror bentuk sisih 2-3-5cm ambane
4. Kristal wedhi kabut kekandelan 1-2-3cm nyambung karo pigura stainless steel
5. Instal modul LED anti banyu ing njero kristal kanggo efek backlit (Werna normal: Putih, Abang, Kuning, Biru)
6. CE disetujoni trafo 12V anti banyu
7. Kanthi kertas Instalasi 1: 1
8. Paket aman: gelembung ing njero, Ditampa Ekspor cilik kayu lapis telu ing njaba (utawa minangka panjaluk sampeyan)
Cathetan:
1. Baja tanpa baja bisa diganti nganggo bahan logam liyane.
2. Kabeh ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan huruf cahya.

Materi Ngarep: Akrilik (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Sisih: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Ing njero: modul LED Waterproof
Bali: lapisan kristal sing beda
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS 
Transformer Output: 5V lan 12V
Input: 110V-240V 
Padhangake Lampu dhuwur kanthi kabeh jinis modul LED warna
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / Hotel / Restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  • PRODUK Gandhengane