Cara Pariwara Cara Sampeyan Ora Bisnis

Akeh perusahaan sing secara harfiah ngiklanake dalan metu saka bisnis kanthi tondo asto kualitas rendah. Perusahaan-perusahaan kasebut kayane ora ngerteni pengaruh negatif saka tondo pratandha iki.

Panaliten pungkasan sing dianakake dening Dr. James J. Kellaris saka Lindner College of Business ing Universitas Cincinnati mbantu madhangi pentinge signage kualitas tinggi. Temuan panelitian kasebut nuduhake manawa konsumen asring nyimpulake kualitas bisnis saka kualitas tondo asto. Lan pemahaman kualitas asring nyebabake keputusan konsumen liyane.

Contone, inferensi kualitas iki asring nyebabake keputusan konsumen mlebu utawa ora mlebu bisnis kaping pisanan. Mbangun lalu lintas sikil pelanggan kanthi anyar minangka metrik kritis kanggo toko ritel sing duwe bathi. Panliten nasional skala gedhe iki nuduhake manawa tondo asto kanthi kualitas dhuwur bisa mbantu tujuan kasebut.

Ing konteks iki, "kualitas tondo asto" ora mung tegese kondhisi fisik pratandha bisnis. Iki uga bisa tegese desain tondo umum lan sarana. Contone, panliten kasebut nyebutake manawa kabisan minangka area persepsi kualitas tondo asto konsumen liyane, lan 81,5% wong nglaporake frustasi lan pegel nalika teks plang cilik banget kanggo diwaca.

Kajaba iku, kualitas uga bisa uga cocog karo kesesuaian desain tondo umum kanggo jinis bisnis kasebut. 85,7% responden panliten ujar manawa "tondo asto bisa nuduhake kepribadian utawa karakter bisnis."

Kanggo nimbang sisi ngelawan data panliten iki, tondo asto kualitas kurang bisa dianggep minangka cara pariwara perusahaan sing ora duwe bisnis. Panliten kasebut nyatakake yen 35,8% konsumen wis ditarik menyang toko sing ora dingerteni adhedhasar kualitas tondo asto. Yen bisnis kelangan separo lalu lintas sikil pelanggan sing anyar amarga pratandha kualitas kurang, pira artine bathi penjualan sing ilang? Saka sudut pandang kasebut, tondo asto kualitas kurang bisa dianggep minangka jalur cepet menyang bangkrut.

Sapa sing nate mikir yen bisnis bisa ngiklanake cara metu saka bisnis? Gagasan kasebut kayane ora masuk akal, nanging riset industri saiki nuduhake yen bisa kedadeyan kanthi tondo asor kanthi kualitas rendah.

Signage sing apik kaya ing ngisor iki:

1
2
3

Wektu kiriman: Aug-11-2020