Kekuwatan Tandha LED Luar Ruangan

Panliten nuduhake manawa tondho LED njaba ruangan nduweni peran penting ing keputusan pelanggan utawa calon pelanggan kanggo sesambungan karo bisnis sampeyan.

Saklawasé 73% konsumen ujar manawa dheweke mlebu toko utawa bisnis sing durung nate dikunjungi sadurunge adhedhasar tandha.

Tandha ruangan sampeyan asring dadi titik tutul pisanan karo pelanggan, mula penting nggawe tandha sing jelas lan apik sing narik kawigaten pelanggan lan nuduhake pengalaman sing bakal diduweni.

Udakara 65% konsumen percaya manawa tondo asto bisnis nggambarake kualitas produk utawa layanane, lan luwih saka 50% responden survey nuduhake manawa tondho sing ora apik bisa mlebu ing papan bisnis.

Sanajan sing paling penting yaiku duwe pratandha ruangan kanggo bisnis sampeyan, meh kabeh penting supaya desain plang lan kualitas katon biso dipercoyo. Minangka panelitian iki, pratandha sing ora profesional bakal nggawe pelanggan potensial ora percoyo karo bisnis sampeyan. Kanggo mesthekake pratandha bisnis ing njaba supaya bisa ngasilake lalu lintas, sing paling penting yaiku konfirmasi manawa pesen sampeyan akurat lan apik. Yen tandha sampeyan nuduhake sawetara suwek, sampeyan uga pengin mikir investasi ing sing anyar. Priksa pilihan pratandha ing njobo kanggo nemokake tandha sing cocog kanggo bisnis lan anggaran sampeyan.

Nyedhaki 59% konsumen ujar manawa ora ana tandha-tandha ngalang-alangi dheweke mlebu toko utawa bisnis.

Mungkin sampeyan mung miwiti bisnis cilik lan duwe akeh piring. Utawa sampeyan bisa uga rumangsa yen signage ruangan ora investasi sing migunani. Ora preduli, statistik iki negesake manawa penting kanggo prioritas pratandha eksterior. Tanpa ana siji, sampeyan bisa uga bakal kelangan bisnis lan bisa uga ngandhani calon pelanggan manawa bisnis sampeyan ora bisa dipercaya. Bingung kepiye milih tandha njaba sing cocog kanggo bisnis sampeyan? Pitakonake 5 pitakonan kasebut sadurunge tuku supaya sampeyan milih sing bener.

Saklawasé setengah, 50.7%, konsumen Amerika wis ndorong bisnis sing dipengini tanpa ditemokake amarga tondho cukup.

Kesempatan manawa ana wong sing golek jinis produk sing sampeyan adol utawa layanan sing sampeyan sediakake, nanging tanpa tandha, kepiye kepiye bisa nemokake? Nggawe tandha-tandha ruangan sing khas sing apik kanggo bisnis sampeyan ora mung bakal ngonfirmasi lokasi kanggo pelanggan, nanging uga bakal nggawe kesadaran merek. Kanthi cara kasebut, mbesuk yen pelanggan mbutuhake produk lan layanan sampeyan, dheweke bakal ngelingi bisnis sampeyan lan ngerti persis menyang endi.

Maca tandha minangka faktor tandha sing paling penting kanggo nyebabake konsumen nyoba produk utawa layanan ing toko.

Pelanggan potensial sampeyan sibuk. Ora ngira, kemungkinan besar padha dibanjiri macem-macem pariwara saben dina. Yen tandha sampeyan ora bisa diwaca, mesthine sampeyan ora bakal mudhun alon-alon lan nyoba ngerti apa sing sampeyan tawakake. Pramila tandha-tandha sampeyan kudu nuduhake sapa sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni kanthi jelas lan ringkes. Tinjau tandha sampeyan kanggo verifikasi manawa mung ngemot informasi sing paling penting babagan bisnis sampeyan lan ora rame karo pesen utawa grafis sing ora perlu, lan warna latar mburi lan huruf gampang diwaca. 


Wektu kiriman: Aug-08-2020