Pabrik Profesional Custom Made LED Light Up Marquee Tanda Lampu LED kanggo Acara Pernikahan

1. Bahan: Logam, Besi, PVC, Akrilik
2.Sumber Cahaya: LED, Lampu / Lampu Global, Modul LED, Tabung Neon
3. Plug Daya AC: Plug EU / UK / AU / US
4. Aplikasi: Dekorasi Pernikahan, Favorit Pesta, Pernikahan Proposal, Alat Peraga
5. Paket Aman: Gelembung kanggo Kasus Kayu Batin lan Tiga lapis


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

1. Gunakake lembaran galvanis ketebalan 1 mm mbentuk pigura ambane 12-20 cm.
2. Gunakake lembaran galvanis ketebalan 1 mm kanggo sisih ngarep
3. Ing njero garansi bohlam LED anti banyu sajrone 4 taun
4. Lembaran galvanis 、 PVC 、 Aluminium kanggo sisih ngisor sisih mburi
5. Transformer persetujuan 12 / 24V CE anti banyu
6. kanthi kertas instalasi 1: 1
7. Paket aman (gelembung ing njero omah lan kothak kayu lapis telu ing njaba)
Cathetan:
1. Lampu bolam LED kudu akeh gaya sing bisa dipilih
2. Sheet galvanis bisa diganti karo bahan liyane kayata waja tahan karat, titanium lan PVC lsp. Uga bisa nglukis utawa nutupi warna yen sampeyan butuhake.
3. Kabeh ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan.

Materi Ngarep: 304 # Mirror SS, Sheet Galvanis, PVC
Sisih: 304 # Mirror SS, Sheet Galvanis, PVC
Ing njero: Lampu LED Waterproof
Bali; Lembar komposit PVC / aluminium / Galvanis
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Transformer Output: 12V lan 24V
Input: 110V-240V
Padhangake Lampu dhuwur kanthi macem-macem lampu bolam LED
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs, UL
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  • PRODUK Gandhengane