Toko LED Tandha Tandha Lampu Cahaya ing Ruangan

1. Instalasi Gampang nganggo Kertu Instalasi 1: 1
2. Sampel Gratis Kasedhiya
3. Wektu Produksi yaiku 3-4 Dina
4. Wektu Pengiriman yaiku 3-5 Dina
5.Suhu kerja: -40 ℃ ~ 60 ℃


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

1. Gunakake kekandelan 0,60-0.8-1 mm 304 # kaca SS luwih jembar 6-8-10mm,
nggunakake kekandelan 0,6-1mm 304 # mirror SS mbentuk pigura ambane 6-8-10 cm.
2. Gunakake akrilik impor 3-4 mm kanggo sisih ngarep
3. Ing njero garansi modul LED anti banyu sajrone 4 taun
4. Lembaran galvanis 、 PVC 、 Aluminium kanggo sisih ngisor sisih mburi
5. Transformer persetujuan 12V CE anti banyu
6. kanthi kertas instalasi 1: 1
7. Paket aman (gelembung ing njero omah lan kothak kayu lapis telu ing njaba)
Cathetan: 1. Akrilik bisa ditempelake nganggo sikat udara utawa stiker 3M kanggo warna khusus
2. Baja tahan karat bisa diganti nganggo bahan logam liyane kayata lembaran galvanis, titanium lsp. Uga bisa nglukis utawa nutupi warna yen sampeyan butuhake.
3. Kabeh ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan.

Materi Ngarep: 304 # Mirror SS, Akrilik impor
Sisih: 304 # Mirror SS
Ing njero: modul LED Waterproof
Bali; Komponen PVC / aluminium / Lembaran galvanis
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Transformer Output: 5V lan 12V
Input: 110V-240V
Padhangake Cahya sing dhuwur karo kabeh jinis modul LED warna
Sumber Cahya Modul LED / Strip LED / LED sing kapapar
Jaminan 4 taun
Kandel Desain khusus
Rata-rata umur Swara 35000hrs
Sertifikasi CE, RoHs
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / hotel / restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-5 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  •