Stainless Steel 3D Signs Letter Advertising Advertising Metal Channel Aluminium Letter kanggo Tanda Toko

1. Desain Gratis Kasedhiya
2. Sampel Gratis Kasedhiya
3. Nampa Logo lan Huruf Khusus
4. Sertifikasi: CE, RoHS, UL (Kabeh bisa ditawakake yen dibutuhake)
5. Paket Aman: Gelembung kanggo Kasus Kayu Batin lan Tiga lapis


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi

Seiko 304 # Huruf stainless steel
1.0.8mm ketebalan 304 # mirror stainless steel kanggo sisih ngarep
2.0.6mm ketebalan 304 # mirror stainless steel bentuk sisih 3-6cm ambane
3. Las sekrup 8-10cm ing sisih ngarep stainless steel kanggo nggantung huruf ing udara kanggo dipasang
4. Kertu Instalasi 1: 1
5. Paket aman: gelembung ing njero, Ditampa Ekspor cilik kayu lapis telu ing njaba (utawa minangka panjaluk sampeyan)
Cathetan:
1. Baja tanpa baja bisa diganti nganggo bahan logam liyane
2.LED bisa opsional kanggo efek surem punggung
3. Kabeh ukuran bisa disesuaikan
4.Can cat utawa plating warna minangka PMS, kertu warna RAL

MateriUkurane Ngarep: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Sisih: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Punggung: Busa, PVC, Logam
Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Jaminan 5 taun
KandelSertifikasi Desain khusus
CE, RoHs
Lamaran Toko / Rumah Sakit / Perusahaan / Hotel / Restoran / lsp.
MOQ 1 pcs
Kemasan Gelembung ing njero lan kothak kayu lapis telu ing njaba
Bayaran L / C, TT, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow
Kiriman   Kanthi ekspres (DHL, FedEx, TNT, UPS lsp), 3-5 dina
Liwat udhara, 5-7 dina
Kanthi kapal: 25-35 dina
OEM Ditampa
Wektu timbal 3-4 dina saben set
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% lan saldo 70% sawise konfirmasi gambar
Materi Ngarep: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Sisih: Logam (SS, aluminium, lembaran galvanis lsp)
Punggung: Busa, PVC, Logam
Ukurane Desain khusus
Werna Disesuaikan saka warna PMS
Jaminan 5 taun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa garansi produk sampeyan? 

    A1: Jaminan kanggo akrilik yaiku 5 taun; Kanggo LED 4 taun; kanggo trafo 3 taun. 

    P2: Apa suhu kerja?

    A2: Nggunakake suhu sing jembar saka -40 ° C nganti 80 ° C.

    P3: Apa sampeyan bisa nggawe bentuk, desain lan huruf khusus?

    A3: Ya, Kita bisa nggawe bentuk, desain, logo lan huruf sing dibutuhake pelanggan.

    P4: Kepiye carane entuk rega kanggo produkku?

    A4: Sampeyan bisa ngirim rincian desain menyang email utawa ngubungi manajer perdagangan online

    A4: .Kabeh rega ing ndhuwur diitung kanthi titik paling jembar; yen dawa lan jembaré ngluwihi 1meter, mula bakal dietung nganggo meter persegi

    P5: Aku ora duwe gambar, apa sampeyan bisa desain kanggo aku?

    A5: Ya, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan miturut efek sing sampeyan karepake

    P6: Apa lead-time kanggo urutan rata-rata? Jam pira?

    A6: Timing-wektu kanggo urutan rata-rata yaiku 3-5 dina. Lan 3-5 dina kanthi ekspres; 5-6 dina liwat Air press.; 25-35 dina liwat Segara.

    P7: Apa tandha mlebu kanggo voltase lokal?

    A7: Mangga dipesthekake, trafo bakal diwenehake.

    P8: Kepiye carane nginstal tandha?

    A8: Kertas instalasi 1: 1 bakal dikirim karo produk sampeyan.

    P9: Paket kemasan apa sing sampeyan gunakake?

    A9: Gelembung ing njero lan wadhah kayu telung lapis ing njaba

    P10: Tandhaanku bakal digunakake ing njaba ruangan, apa anti banyu?

    A10: Kabeh bahan sing digunakake antirust lan dipimpin ing njero tandha anti banyu.

     

  •